Vila kläder

Sponsrade länkar

Vila är ett varumärke inom Bestseller Group, där även kändisar som Vero Moda, Selected, Jack & Jones och Only ingår. Vila satsar på moderiktiga damkläder till överkomliga priser.

Sponsrade länkar

Vila är ett populärt klädmärke bland tjejer och kvinnor, vilket knappast är förvånande. Märket säljer nämligen inga herrkläder. Vilas fullständiga klädkollektioner kan köpas och beskådas på varumärkets hemsida (vila.bestsellershop.se), men även webbshoppar som Nelly och Mandel säljer Vilaprodukter. På hemsidan finns en förteckning över samtliga Vila butiker. Märkets tunikor, kjolar och tröjor kan särskilt rekommenderas.

Vila dyrare än H&M

Snittpriserna hos Vila är något högre än hos konkurrenten H&M, men i gengäld finns det fördelar med Vila som väl motiverar prisskillnaden:

  • Vila är betydligt ovanligare än H&M runt om i världen. Således kan du som går klädd i Vilakläder utomlands känna dig speciell och unik. Den känslan kan H&M aldrig ge, eftersom märket är etablerat precis överallt.
  • Vila är billigt, men eftersom märket är förhållandevis okänt – även bland många svenskar – är det svårt att gissa priserna på Vila kläder. Och den som gissar brukar ofta chansa på ett högre pris än det verkliga, vilket naturligtvis är smickrande.
  • Vila passar alla åldersgrupper lika bra. Du som är äldre behöver därför inte fundera på om märket motsvarar din ålder.

Vilas kollektioner innehåller även ytterkläder såsom jackor, kavajer och varma sjalar och halsdukar.

Sponsrade länkar