Deval kläder

Sponsrade länkar

Deval är en mycket prisvärd klädbutik med huvudkontor i Uddevalla. Tack vare att man förstått sig på att öppna en webbutik, har kedjan lyckats ragga kunder från andra delar av landet. Vi var en av dem.

Sponsrade länkar

Deval är en klädbutik i Uddevalla, som är känd över hela landet tack vare att man även säljer kläder online. Förutom huvudlagret i Uddevalla, har Deval även ett showroom på Övägen 10 i Limham (Malmö). Den som av någon anledning vill returnera en vara gör det således till huvudkontoret i Uddevalla. Innan man handlar i webbutiken (shop.deval.nu) måste man som ny kund registrera ett användarkonto.

Fraktkostnader och leveranstider

Vår provleverans tog en och en halv vecka på sig, vilket inte berodde på lättja från Posens håll – av poststämpeln att döma tog det bara en vardag att leverera paketet från Uddevalla till vår skånska slutadress. Vad betalningen beträffar valde vi att betala med faktura, vilket gick alldeles utmärkt. Trevligt att det fortfarande finns butiker som litar på sina kunder såtillvida att de tillämpar efterskottsbetalning. Fraktkostnaden på 89 kronor känns dock i högsta laget; om butiken vill satsa på ett mer rikstäckande kundnät bör fraktkostnaden reduceras väsentligt. Kläderna i sig håller nämligen måttet i förhållande till de stundom mycket låga priserna, så potential finns för en kundkrets – även utanför Bohuslän.

Kundtjänst via telefon

Deval erbjuder – till skillnad från många större webbutiker – kundtjänst på telefon. Det finns även möjlighet att ringa in en order via telefon, men börja i så fall med att beställa produktkatalogen via företagets hemsida.

Sponsrade länkar