Jackpot kläder

Sponsrade länkar

Jackpot är ett danskt klädmärke som säljer kläder till tjejer och damer. Kläderna är inte djärvt trendiga, utan snarare försiktigt personliga och därmed tidlösa sett ur ett modeperspektiv.

Sponsrade länkar

Jackpot är ett danskt klädmärke som i första hand säljer damkläder. Till skillnad från andra danska märken som Saint Tropez och Object är kläderna inte lika djärva. Istället satsar man på mjuka mönster, blommor och varma färgtoner. Kläderna blir därmed tidlösa och håller måttet i många år. Många av Jackpots plagg är tillverkade i 100 procent ekologisk bomull.

Jackpot kläder online

I Sverige säljs Jackpot kläder såväl i särskilda märkesbutiker som hos detaljister. Fullständigt butiksutbud finns på varumärkets officiella hemsida (jackpot.dk). Den som bekantar sig med kollektionerna på hemsidan märker snabbt att Jackpot även säljer accessoarer till hemmet, inte minst porslin. Även här dominerar de varma färgerna och den välbehagliga mönstersättningen. Jackpots kläder kan däremot inte köpas online på märkets officiella hemsida. Du som kan nöja dig med second hand kläder från Jackpot kan däremot besöka följande butik:

  • Tuvstarr.se – vintagekläder med ekologiskt touch, däribland ett tjugotal plagg från Jackpot.

Antalet lokala detaljister med kläder från Jackpot är däremot stort. Heaven i Örebro, Nya Thulins i Västerås, Västmans i Boden och Solblomman i Borlänge bör särskilt nämnas. Av listan med butiker på jackpot.dk framgår att märket även finns hos detaljister på många mindre orter.

Sponsrade länkar