New Yorker kläder

Sponsrade länkar

Få butiker uppdaterar sitt sortiment lika ofta som New Yorker. Den som vill köpa New Yorker kläder online blir däremot besviken; butikskedjan har ingen som helst aktivitet på nätet.

Sponsrade länkar

Den tyska butikskedjan New Yorker har i första hand riktat in sig på trendiga ungdomskläder – särskilt jeans – med inslag av street och skate. På hyllorna trängs märken som Fishbone sister, Smog, Amison och Censored Underwear. New Yorker underkläder är särskilt efterfrågade bland killar och klassas bland unga som ett mellanting mellan H&M och Björn Borg. I skrivande stund har New Yorker ett tiotal butiker runt om i Sverige – däribland i städer som Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Norrköping och Uppsala. New Yorker är således en klädkedja som tillhandahåller både basplagg och udda kläder för modemedvetna killar och tjejer. Företagets målgrupp är ungdomar i åldern 15 till 30 år.

New Yorker kläder online – i bästa fall på Blocket

New Yorker är en populär butikskedja, som tyvärr saknar aktivitet på nätet. I Sverige har New Yorker ingen hemsida värd namnet. Det närmaste man kan komma New Yorker online är företagets tyska hemsida (newyorker.de), men även denna sida är förvånansvärt intetsägande och innehåller mest videoklipp. New Yorkers affärsidé går nämligen ut på att ständigt uppdatera kollektionen med nya kläder, vilket gör det svårt att på veckobasis uppdatera kollektionerna online. New Yorker uppskattas särskilt av unga för att kollektionen moderniseras så snabbt. Men paradoxalt nog är det just unga som gillar att handla kläder online; ett behov som New Yorker tyvärr inte kan tillgodose. Den som vill köpa New Yorker kläder online har alltså bara tillgång till begagnatmarknaden på Tradera och Blocket.

Förmånlig REA på New Yorker

En fördel med att handla på New Yorker är butikens REA-erbjudanden. Till skillnad från andra butikskedjor, har New Yorker kampanjpriser även på helt nya produkter. Ofta är det slumpen som avgör prissättningen; det går alltså att fynda i butikerna.

Sponsrade länkar