Asos kläder

Sponsrade länkar

Asos är Englands största webbshop med miljontals besökare i veckan. Här samsas ett gigantiskt utbud av klädmärken med diverse shoppingtips och guider till hela outfits – allt för att få dig att shoppa mera.

Sponsrade länkar

Asos är en storfavorit i England och säljer mest – och bäst. Urvalet av märken, plagg och accessoarer är svårslaget. Samtidigt är det mycket lätt att hitta rätt på den lättnavigerade hemsidan (asos.com). Asos’ enorma popularitet bekräftas, om något, av det faktum att Asos’ kundtidning är den näst största modetidningen i Storbritannien – efter Glamour. Och denna kundtidning inspirerar självfallet – om än mellan raderna – till att shoppa på Asos.com.

Låga priser och höga rabatter

Asos har tack vare sin storlek möjlighet att erbjuda högst humana priser. I kombination med generösa rabatter (googla dig fram eller leta rabatter på kampanjjakt.se och rabattkod.se). I skrivande stund finns rabattkoder tillgängliga på kampanjjakt.se med upp till 70 procent rabatt på utvalda varor, alternativt 15 procent på valfri vara.

Acceptabla leveranstider

På Asos är man van vid beställningar från utlandet, vilket gör att varor inom Europa, i de allra flesta fall, levereras inom en arbetsvecka. Dock anges priserna i brittiska pund, vilket innebär att priserna växlar beroende på hur pundet står i förhållande till kronan.

Sponsrade länkar