Converse kläder

Sponsrade länkar

Converse är ett framträdande skomärke med fokus på basketskor för ungdomar och unga vuxna. Men Converse tillverkar även kläder i begränsad omfattning.

Sponsrade länkar

Converse – som sedan år 2003 ägs av Nike – tillverkar främst skor och har under årens lopp blivit kända för att tillverka högkvalitativa basketkängor, däribland Converse All Star. Converseskor är särskilt populära bland ungdomar och varumärket är förknippat med kvalitet världen över. Som kund bör du däremot vara extra uppmärksam på alla falska märkesprodukter från Converse som är i omlopp, inte minst bland oseriösa nätbutiker och direktförsäljning på utländska turistorter.

Conversekläder för dam och herr

Förutom skor tillverkar Converse kläder för damer och herrar. Herrkollektionerna omfattas främst av t-shirts och knickers i 500-kronorsklassen. Likaså domineras damkollektionen av t-shirts, jackor och enstaka toppar. Gemensamt för alla Converse kläder är att de ofta är enfärgade och försedda med företagets logotyp. Detsamma gäller väskor och accessoarer från Converse.

Priser på Converse

Priset på ett par skor från Converse ligger i genomsnitt på strax under 1000-lappen. Utgående modeller kan oftast köpas för halva priset, liksom udda skomodeller med mindre synlig logotyp. Genom att handla på nätet bör du som konsument kunna trissa ner priset med uppemot 20 procent. Tänk dock på att REA-kampanjer och fyndpriser sällan gäller i nätbutiker.

Sponsrade länkar