Itab kläder

Sponsrade länkar

Itab tillverkar arbets- och fritidskläder. Alltifrån jaktkläder till kläder för vintersport och industriarbete, liksom handskar, jackor och vinteroveraller. Itab är inte marknadsledande inom fritids- och arbetskläder, varför prisnivån är angenäm.

Sponsrade länkar

Itab är ett är ett varumärke som specialiserat sig på att tillverka robusta arbets- och fritidskläder, däribland en stor del kläder för skoter och vintersport. På Itabs hemsida (idefixteko.se) finns en webbutik med möjlighet att handla de senaste produkterna ur sortimentet. Huruvida du väljer det senaste eller inte har dock liten betydelse; Itabs kläder är tidlösa och prioriterar funktion framför mode. Det gör alltså inget om plagget har ett par år på nacken. Förutom själva webbutiken har Itab även en lagerbutik på Enebärsvägen 18 i Surahammar.

Kläder av hög kvalitet

Itab säljer i huvudsak välsydda plagg som inte läcker i sömmarna. Itabs membran- och jaktkläder har däremot fått kritik för problem med andningen, vilket leder till att man blir blöt på insidan. Detta problem är emellertid inget unikt för Itab, utan mer eller mindre förekommande hos alla tillverkare av membrankläder.

Snabba leveranser från Itab

Den som väljer att beställa kläder från Itabs webbutik kan räkna med snabb leverans, i synnerhet tack vare ett enormt lagerutbud. Den som vill göra en orderbeställning per telefon ska i skrivande stund kontakta Itab via telefonnummer 0220-308 60.

Sponsrade länkar