Joy kläder

Sponsrade länkar

Joy är en butikskedja som säljer moderiktiga dam- och herrkläder i en något högre prisklass än H&M, Lindex och Gina Tricot. Kedjan uppfattas i första hand som en butik för kvinnor.

Sponsrade länkar

Joy är en butikskedja med en kollektion bestående av kända och moderiktiga varumärken för både damer och herrar, trots att kundkretsen till största del består av kvinnor. Joy kläder har existerat på den svenska marknaden sedan 1971 och har i dagsläget ca 60 butiker runt om i landet. På företagets hemsida (joyshop2.se) återfinns en lista med alla butiker i landet, samt information om deras adresser och öppettider. De flesta Joybutiker är belägna i köpcentra strax utanför stadskärnorna. I skrivande stund går det inte att köpa Joy kläder online, då företaget saknar webbutik.

Joy – märkeskläder till medelhöga priser

Kläder från Joy kännetecknas av ett högre mått av moderiktig design än plagg från lågprisbutikerna Gina, H&M – och till och med Vero Moda. Färgkombinationen hos plaggen är väl anpassad till både årstid och rådande trender. Likaså uppdateras kollektionerna hos Joy oftare än hos t.ex. H&M. Eftersom kollektionerna uppdateras med jämna mellanrum, finns de inte ute på nätet i sin helhet. På nätet listas enbart nyheter och för säsongen aktuella plagg – dock inte fullständigt produktutbud.

Öppet köp på Joy kläder

Joy kläder erbjuder 14 dagars öppet köp på alla varor förutom underkläder, glasögon, smycken och accessoarer. Återköp görs i närmaste Joybytik mot uppvisande av kvitto i original.

Sponsrade länkar