Odd Molly kläder

Sponsrade länkar

Odd Molly har på kort tid blivit ett av Sveriges populäraste klädmärken på marknaden för damkläder. Hemligheten ligger bakom varumärkets förmåga att kombinera bekvämlighet, vintage och mode.

Sponsrade länkar

Odd Molly är ett i grunden svenskt varumärke som existerat på klädmarknaden sedan 2002. Odd Mollys fokus ligger på moderiktiga damkläder och accessoarer. Många av plaggen utstrålar vintage, samtidigt som de är bekväma och moderiktiga. Kollektionerna, som finns att granska på Odd Mollys officiella hemsida (oddmolly.com), omfattar alltifrån klänningar till toppar och tunikor som säljs till förhållandevis humana priser – knappt dyrare än Vila och Vero Moda. Odd Molly har i skrivande stund en konceptbutik på Humlegårdsgatan 13 i Stockholm, en i Köpenhamn och en i Los Angeles. Odd Molly har även en outlet på Kungsparksvägen 80 i Kungsbacka Freeport utanför Göteborg.

Odd Molly kläder på nätet

Eftersom Odd Molly idag är ett av Sveriges populäraste märken, återfinns det i en mängd butiker på nätet – alltifrån Nelly till Minzo, Sid and Sally, Folk, Stayhard, Zoovillage och Lava. Antalet fysiska butiker som säljer Odd Molly är enormt; på Hitta Plagget (hittaplagget.se) framgår ett 50-tal lokala återförsäljare.

Ont om Odd Molly hos stora butikskedjor

Odd Molly kläder finns i stort sett på alla orter, även i mindre klädbutiker. Däremot har märket inte hunnit bli del av de stora klädkedjornas kollektioner, med undantag av några plagg hos Åhléns. Av denna anledning kan också prissättningen variera starkt mellan Odd Molly hos olika återförsäljare.

Sponsrade länkar