BikBok kläder

Sponsrade länkar

BikBok är en butikskedja som i första hand riktar sig till tjejer och unga kvinnor. Prisnivån på plaggen är angenäm och plaggen är till övervägande del utarbetade av märkets egna designers.

Sponsrade länkar

BikBok är i grunden en norsk butikskedja, som i dagsläget finns etablerad i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien och Lettland. Målgruppen är tjejer och unga kvinnor och kollektionerna rymmer i första hand märken designade av företagets egna designers. Dessa varvas dock med jeans från kända tillverkare som Fallon och Foxy.

Prisvärda kläder från BikBok

BikBok har valt att rikta in sig mot en stor, men ganska kapitalsvag målgrupp – unga tjejer. Priserna på plaggen är anpassade därefter, utan att kvaliteten blir lidande. Kollektionerna inrymmer alltifrån toppar till flashiga klänningar, leggings, underkläder och jackor. Produktutbudet finns i sin helhet på BikBoks hemsida (bikbok.com). Produkterna illustreras med tydliga färgbilder. Information om färgalternativ och pris förekommer också, men däremot saknas material- och storleksinformation.

Accessoarer, väskor och bälten

På BikBok finns även väskor, accessoarer (främst plastsmycken) och bälten som är särskilt utarbetade efter plaggen i företagets klädkollektioner. Vi vill däremot slå ett slag för att kombinera de moderiktiga kläderna från BikBok med accessoarer från andra butiker, som valts ut för att passa varje bärares personliga stil. De smycken, bälten och väskor som utarbetats av BikBok ger nämligen ett slentrianmässigt och billigt intryck; däremot är kläderna mestadels av hög kvalitet.

Sponsrade länkar