Object kläder

Sponsrade länkar

Object är ett danskt klädmärke som tillhör uppstickarna i Sverige. Märket etablerades 2003 och har sedan dess sålt bra i hemlandet. Designen blandar urbana impulser med skandinavisk street.

Sponsrade länkar

Object är ytterligare ett i raden av danska klädmärken som såg sitt ljus i början av 2000-talet. Varumärket tillverkar enbart damkläder och Objects kollektioner mixar skandinavisk street med urban, centraleuropeisk design. På så sätt återspeglar märket den multikulturella atmosfär som råder i Europas storstäder. Alla plagg från Object har en unik identitetsmärkning i form av ett nummer; något som blivit mycket uppskattat bland märkets huvudsakliga målgrupp – tjejer som passerat 20 år.

Object kläder online

Object betraktas fortfarande som ett udda klädmärke i Sverige. Varumärket säljs i skrivande stund i en handfull svenska webbutiker, däribland följande:

  • Lager157.com – har i skrivande stund enbart stretchjeans från Object. Priserna är däremot mycket låga.
  • Nodoubt.se – säljer ett hundratal klädesplagg från Object.
  • Mandeldesign.se – säljer en handfull olika Object kläder, främst klänningar.
  • Nelly.se – rikligt utbud av tunikor, klänningar och blusar från Object.

Därtill kommer ett tjugotal fysiska butiker, vars produktutbud innehåller ett begränsat antal kläder från Object. Däribland Mandel och Wilma i Göteborg, Meloa och Olikt i Malmö samt Tott & Co i Stockholm. En fullständig förteckning över fysiska butiker med produkter från Object finns på Hitta Plaggets hemsida (hittaplagget.se). Här kan du även söka efter återförsäljare av andra klädmärken.

Sponsrade länkar