Oasis kläder

Sponsrade länkar

Oasis säljer damkläder av hög kvalitet. Märket är förhållandevis okänt i Sverige, men prisnivån är däremot fördelaktig med tanke på produkternas höga kvalitet och känsla för mode.

Sponsrade länkar

Oasis är ett företag i modebranschen som tillverkar damkläder sedan 1991. Oasis svenska huvudkontor ligger i Stockholm, liksom sex av märkets konceptbutiker. Dessa finns i Skärholmens Centrum, Sickla Galleria, Åhléns City, Bromma Blocks, Gallerian på Hamngatan samt på Biblioteksgatan 6-8. I Göteborg finns konceptbutiker på NK, medan Malmös enda butik ligger i Hansagallerian. Den som vill bekanta sig med märkets kollektioner bör besöka Oasis hemsida (oasis-stores.com). Här finns även en webbutik – men tänk på att priserna anges i brittiska pund.

Oasis kläder – okänt varumärke i Sverige

Oasis kläder hör inte till de mest kända varumärkena i Sverige, men klättrar ständigt uppåt på kundernas önskelistor. Oasis är särskilt känd för sina flashiga festklänningar, toppar och linnen. Prisnivån är angenäm – räkna med att kunna köpa en snygg festklänning för ca 600 kronor, alternativt ett par jeans för samma pris. Oasis butiker har ofta generösa rabatter, liksom den internationella webbutiken.

Kampanjer i Oasis’ webbutik

Den som kan acceptera att köpa plagg från kampanjer på hemsidan kan i skrivande stund köpa ett urval av snygga toppar och blusar för under 200 kronor, samt enkla västar och linnen för omkring hundralappen. Den billigaste toppen kostar i skrivande stund runt sex pund – rena H&M-priser för plagg i en betydligt högre kvalitetsklass.

Sponsrade länkar