DC kläder

Sponsrade länkar

DC kläder är särskilt populära bland unga killar som ägnar sig åt extremsporter. DC är ett företag som verkligen har lyckats profilera sig på en vald målgrupp – barn, tonårskillar och vuxna intresserade av action.

Sponsrade länkar

DC-kläder är utarbetade för extremsporter och bärs främst av unga killar som gillar skateboard, BMX, snowboard och motorcross. DC-kläder tillverkar också skor för dessa målgrupper och är idag väl framme vad gäller actionsport. Eftersom DC tillverkar märkeskläder för en specifik målgrupp är plaggen allt annat än billiga – priserna för DC-kläder är fullt jämförbara med mera allmänna sportmärken som Nike, Adidas och Puma.

DC-kläder även för barn

DC tillverkar även kläder för barn, även i mycket små storlekar. Särskilt unga föräldrar med ett inbitet intresse för extremsporter köper DC-kläder till sina telningar – tonårskillar köper däremot i första hand kläder från DC utifrån egna intressen för de sporter som kläderna signalerar.

DC – ledande avseende jackor och T-tröjor

DC tillverkar coola jackor och t-tröjor, allt som oftast försedda med stora DC-tryck som ger företaget gratis reklam. Även enfärgade boxershorts från DC i gälla färger är populära bland killar (och tjejer!) i tonåren. Hemsidan – tillika webbshoppen – topstreetwear.com erbjuder ett ansenligt utbud av DC-kläder – och tillbehör och redskap för olika actionsporter.

Sponsrade länkar