Cream kläder

Sponsrade länkar

Cream är ett danskt varumärke som säljer romantiska damkläder i harmoniska färgtoner. Även priserna är harmoniska – men antalet återförsäljare är i skrivande stund begränsat på Sverigemarknaden.

Sponsrade länkar

Cream är ett i grunden danskt klädmärke som fokuserar på trendiga, och försiktigt romantiska, damkläder. Kläderna är inte alltid gräddfärgade – som namnet antyder – men färgtonerna är alltid ljusa och harmoniska. Somliga plagg är försedda med spetsdetaljer som på ett förtjänstfullt sätt matchar den just nu trendiga retrostilen. Cream kläder grundades så sent som 2004. Idag säljer märket alltifrån trendiga toppar till ytterplagg och byxor. Därtill kommer accessoarer och underkläder. Kollektionen finns i sin helhet på varumärkets officiella hemsida cream-clothing.com.

Cream kläder – återförsäljare

Den som vill handla Cream kläder online kan bland annat göra det hos följande återförsäljare:

  • Karlbjer.se – har ett tjugotal olika plagg från Cream. Alltifrån toppar till klänningar.
  • Oki-doki.se – webbutik med ett tjugotal varianter av damplagg från Cream.
  • Billaofsweden.se – kollektion bestående av handplockade modekläder, däribland flera plagg från Cream.
  • Exklusivvardag.se – webbutik med kläder, smycken och accessoarer. Klädkollektionen innehåller flera plagg och halsdukar från Cream.
  • Alvashus.se – produktutbudet inrymmer några få plagg från Cream.

Den som däremot vill fynda kläder från Cream i fysiska klädbutiker måste förlita sig till mindre lokala klädbutiker. De större butikskedjorna har ännu inte fått upp ögonen för märket. Cream finns i udda butiker som Wild Roses i Stockholm, Fanny Michael i Göteborg och Wilma i Göteborg och Varberg. Den som vill se en fullständig förteckning med Creams svenska återförsäljarnät får stor hjälp av listan som återfinns på Hitta Plagget (hittaplagget.se).

Sponsrade länkar