Only kläder

Sponsrade länkar

Only tillverkar endast kläder för tjejer och kvinnor. I grunden är Only en jeanstillverkare, men produktutbudet har ökat successivt i takt med märkets framgångar på marknaden.

Sponsrade länkar

Only designar endast kläder för tjejer. Kläderna från Only säljs i kända butikskedjor, däribland hos Vero Moda som dock inte säljer Only kläder online. I Sverige finns dessutom ett tiotal rena märkesbutiker med enbart Onlykläder i sortimentet. Komplett butiksutbud finns tillgängligt på hemsidan only.com.

Only – specialist på billiga jeans

I grunden är Only ett jeansmärke som säljer jeans i 400-kronorsklassen. Only jeans är feminina men innehåller, enligt många proffstyckare inom klädområdet, vissa inslag av maskulin råhet. Passformen är emellertid sexig och feminin – den framhäver dina höfter, rumpa och lår på ett attraktivt sätt. Med andra ord gör du inte avkall på din kvinnlighet genom att köpa ett par jeans från Only.

Övriga plagg i modellutbudet

Only säljer – förutom sina berömda jeans – även andra typer av byxor, liksom shorts, klänningar, toppar, kjolar och stickade tröjor. I utbudet ingår även en del ytterkläder och accessoarer, typ halsband och hårspännen. Only har designat olika klädesplagg som medfördel går att kombinera med varandra. Vårt råd är dock att inte göra det – försök istället att skapa en unik, personlig klädsel bestående av plagg av olika märken. På så sätt blir dina kläder inte så lättigenkännliga av andra.

Sponsrade länkar