KappAhl kläder

Sponsrade länkar

KappAhl erbjuder mycket snygga och pålitliga basplagg. Kläderna är designade av KappAhls egna designers och säljs än så länge enbart i butikskedjans fysiska butiker.

Sponsrade länkar

KappAhl är en butikskedja med butiker i Sverige, Norge, Finland, Tjeckien och Polen. Målgruppen är hela familjen och således finns kollektioner för både män, kvinnor och barn. Prisnivån är något högre än H&M – vilket också gäller plaggens generella kvalitet. Plaggen är stilrent moderna och påminner mycket om MQ. Stilen är däremot något stramare, vilket är positivt eftersom plaggen därmed blir tidlösa och gångbara under flera säsonger. Kollektionerna består av KappAhls egna varumärke med samma namn – plaggen tas fram av företagets egna designers.

Ytterkläder från KappAhl

KappAhl erbjuder – som namnet antyder – även kappor och jackor, både med och utan foder. Fullständigt produktutbud finns på företagets hemsida (kappahl.com). Plaggen illustreras med fina färgbilder och produktinformation, men däremot kan de enbart köpas i de fysiska butikerna. En förteckning över butikerna finns på hemsidan.

KappAhl kläder – utmärkta basplagg

Kläder från KappAhl utmärker sig i första hand tack vare den universella stilen. Kläderna, som ger ett mycket seriöst intryck, kan användas med lyckat resultat både hemma och på arbetet. För att inte uppfattas som tråkig, bör man dock piffa upp sin outlet med någon trendig scarf, halsduk eller med flashiga accessoarer. Herrar kan förslagsvis använda ett snyggt armbandsur, medan hals- och armband är smarta lösningar för damer.

Sponsrade länkar