Underkläder

Sponsrade länkar

Den som letar efter fina underkläder kan utmana sin snålhet genom att handla något av de märken som listas nedan. I övrigt ingår bra och snygga underkläder i de klassiska butikskedjornas kollektioner.

Underkläder
Åsynen av sexiga underkläder är som en extra koffeinkick.

Sponsrade länkar

Underkläder är en beteckning på de plagg som sitter i omedelbar anslutning till kroppen. Hit hör t.ex. trosor och kalsonger, liksom BH och långkalsonger. Plagg som strumpor och tights ingår däremot inte i kategorin underkläder, utan räknas istället som separata klädkategorier – åtminstone om man utgår från webbutikernas sätt att kategorisera sina klädprodukter.

Populära märken på marknaden för underkläder

Följande märken tillverkar de mest efterfrågade underkläderna – åtminstone om svensken själv får välja:

  • Calvin Klein – underkläder som uppfattas som sexiga av både kvinnor och män. Märket har en egen butik i Stockholm, men säljs därutöver i webbutiker som Nelly, Timarco och Uppercut.
  • Change – underkläder med stil riktade till kvinnor. Butiksutbud finns på hemsidan (change.com).
  • Triumph – underkläder av mycket hög kvalitet. Tyskt märke, som finns på ett flertal orter i Sverige.
  • Björn Borg – underkläder som framhäver de bästa dragen hos män.
  • Sloggi – underkläder som är bekväma och sexiga. Stort urval av underkläder för män och kvinnor.

Därtill kommer naturligtvis alla de vackra underkläder som finns att köpa hos billiga butikskedjor som Lindex, H&M och Gina Tricot. Det finns även butiker som specialiserat sig på genomskinliga underkläder, exklusiva underkläder, stora underkläder samt nischade damunderkläder för bröllop.

Sponsrade länkar