MQ kläder

Sponsrade länkar

MQ är en av Sveriges mest omtyckta butikskedjor. Kollektionerna består i första hand av kända märken – och målgruppen är unga personer i ålderskategorin 20 till 40 år.

Sponsrade länkar

MQ har anor ända tillbaka till 1957, då företaget grundades av Lennart Carlsson under namnet Detex AB. År 1979 döptes företaget om till Man-Qvinny AB, för att år 1988 förkortas till MQ. Idag säljer butiken kända varumärken som Björn Borg, Fred Perry, Calvin Klein, Diesel och Levis. MQ är ett starkt varumärke på den svenska marknaden – inte minst tack vare att kändisar deltagit i företagets marknadsföring.

Möjligt handla MQ kläder online

MQ har en fullt utbyggd webbutik. Här finns bilder på samtliga produkter samt information om aktuella erbjudanden. MQ brukar vanligtvis erbjuda ytterst förmånliga villkor för frakt – i skrivande stund är frakten gratis inom Sverige, oavsett vilket belopp man handlar för. Som kund kan man sortera varorna efter pris, senast inkomna produkt eller varumärken. MQ är unik i det att man även erbjuder onlineshopping; butikskedjor med kollektioner av olika varumärken brukar sällan erbjuda denna möjlighet. För den som däremot föredrar att shoppa i MQ:s fysiska butiker finns en komplett lista på företagets hemsida (mq.se). Här framgår även öppettider och vilka varumärken som finns i de olika butikerna.

MQ kläder i utlandet

I skrivande stund har MQ endast butiker i Sverige. Inom de kommande åren planerar man en expansion till Norge och Finland. Den som bor utomlands är än så länge hänvisad till företagets webbutik.

Sponsrade länkar