Coola kläder

Sponsrade länkar

Det som är coolt hos andra är inte nödvändigtvis coolt hos dig. Således kan man inte ge några generella tips – förutom att ditt klädval bör matcha din personlighet, utan att försämra din outfit.

Coola kläder
Coolt har en skild innebörd för olika personer. Därför finns inget bra recept på coola kläder.

Sponsrade länkar

Tyvärr finns inte något entydigt recept på coola kläder. Men en grundregel är att kläderna i sig inte kan göra dig cool, men du kan däremot bli coolare av kläder. Paradoxalt, kan tyckas. Men huruvida du upplevs som cool i dina kläder beror i första hand på om kläderna speglar din personlighet. En genuin hiphopfantast, som klätt sig i hiphopkläder, upplevs sannolikt som coolare än en blyg person som klär sig i samma plagg enbart i statushöjande syfte. Kläderna kan således bara fungera som komplement till din personlighet – inte som dess ersättare.

Välj coola kläder som dessutom är sexiga

Insidan väger tyngst, sen kommer utsidan – därefter pengar. Så resonerar många svenskar i valet av partner. Att satsa på en övercool outfit är således inte att rekommendera. Tänk även på hur du ser ut i kläderna. Smälter t.ex. passform och färgval väl samman med frisyr, hudfärg och skor? Och bli inte nöjd förrän helheten är både sexig och cool på samma gång. Du som är lite äldre vinner ofta på att klä dig ungdomligt, ifall din personlighet fortfarande motsvarar ett glatt ungdomslynne.

Skapa en cool helhet med rätt accessoarer

Kläder och accessoarer bör antingen sammanfalla – eller skapa kontrast. Ifall du väljer det senare, bör det framgå att kontrasten är medvetet vald. Ett vant öga märker direkt om din outfit är ofullständig, eller på annat sätt inte lever upp till vad som förväntas av din personlighet, stil och klädkännedom.

Sponsrade länkar