Ichi kläder

Sponsrade länkar

Ichi är ett varumärke som är väl etablerat i våra nordiska grannländer Norge och Finland. I Sverige finns inga konceptbutiker, utan märket måste istället köpas via detaljister.

Sponsrade länkar

Ichi är ytterligare ett i raden av klädmärken som är tillverkade för att tilltala trendmedvetna, urbana storstadstjejer. Ichi är inte mycket dyrare än H&M, men å andra sidan betydligt trendigare. Ichi har i skrivande stund inga egna konceptbutiker i Sverige, men kläder från Ichi kan däremot köpas billigt i webbutiker som Nelly.se, Bubbleroom, Mandel (stort utbud), Noudoubt.se och Lager 157. Även märkets officiella hemsida (ichi.biz) inrymmer en webbutik, men här krävs både login och användarkonto för att kunna shoppa.

Ichi kläder och fysiska detaljister

Ichi säljs i skrivande stund i många lokala klädbutiker såsom Lilla Berlin i Halmstad, Cassels i Borås, Holmlunds i Uppsala och Sweet i Göteborg. För närmare information – se lista med återförsäljare på Hitta Plagget (hittaplagget.se). Ichi kläder finns därmot inte hos någon av de större butikskedjorna.

Ichi – alltifrån ytterplagg till skor och sjalar

Ichi visar inte sin fullständiga kollektion på hemsidan. Den som vill bekanta sig med produktutbudet bör därför skapa ett användarkonto till webbutiken, alternativt nöja sig med utbudet hos någon nätbaserad detaljist. Ichi är i skrivande stund ett oförtjänt udda klädmärke på den svenska marknaden med tanke på att märket ganska exakt motsvarar den svenska uppfattningen om vad som är modernt. Märket erbjuder snygga kombinationer av överdelar, jeans, skor och sjalar. Fördelen med Ichi – framför H&M och Lindex m.fl. – är att man gott och väl kan köpa en färdig outlet från varumärket, utan att det framgår att alla plagg är från samma tillverkare.

Sponsrade länkar