Nelly kläder

Sponsrade länkar

Nelly kläder började som postorderföretag 2004 och fokuserade då på damunderkläder. Numera har man utökat produktutbudet till att även gälla kläder för killar. Målgruppen är personer under 35 år.

Sponsrade länkar

Nelly har en ganska kort bakgrund inom postorderverksamheten; företaget startade sin postorderverksamhet år 2004 och har sedan dess skapat ett klädsortiment bestående av över 400 varumärken. Nelly har kläder för både tjejer och killar; målgruppen är personer under 35 år. Nelly säljer sina produkter uteslutande via nätbaserad distanshandel och alla produkter har unika bilder och heltäckande produktinformation.

Fullständigt produktutbud på hemsidan

Produktutbudet i sin helhet finns ute på sidan Nelly.com och omfattar både kända märken och företagets egna varumärken. Priserna är vanligen något lägre än hos motsvarande fysiska återförsäljare. Nelly är vidare certifierad av ”Trygg e-handel” – detta trots att man som kund inte alls kan ringa till företaget. Det enda sättet att kontakta företaget är att fylla i det kontaktformulär som finns på hemsidan. Vår erfarenhet säger dock att man från Nellys håll är duktiga på att svara på inkommande e-brev.

Flera betalsätt möjliga

Som kund kan du handla kläder från Nelly mot postförskott, genom faktura eller med kreditkort. På hemsidan finns en förteckning över de kreditkort som kan användas vid betalning. Fraktkostnader om 29 kronor tillkommer – däremot ingår inte fria returer. Nellys främsta konkurrent är – föga förvånande – postorderföretaget Ellos, som har en något längre tradition som postorderföretag än Nelly.

Sponsrade länkar