Monki kläder

Sponsrade länkar

Monki är en trendig butikskedja, vars sortiment enbart består av billiga damkläder. Modet är dock inte lika slätstruket som hos t.ex. H&M. Din personlighet och smak avgör om Monki kläder är något för dig.

Sponsrade länkar

Monki är en butikskedja för tjejer, vars kollektion till stor del består av kläder från företagets eget varumärke med samma namn. Dessa kompletteras med noga utvalda jeans – t.ex. Levi’s – och designkläder från märken som Ida Sjöstedt, Lady Soul och Pudel. Monki är en kedja uteslutande för tjejer, som på kort tid blivit mycket populär i Sverige.

Monki kläder i kedjans egna butiker

Monki kläder har en hemsida (monkiworld.com) där kedjans kollektion kan granskas i sin helhet. Av hemsidan framgår också vilka plagg som är nya för säsongen samt butiker och öppettider runt om i landet. En fördel med märket är att det bara säljs i de egna butikerna; personalen är således påläst om märket och medveten om vilka trender och plagg som gäller för innevarande säsong. I skrivande stund kan man inte köpa Monki kläder online – såvida man inte köper dem begagnade från annonsmarknader som Tradera och Blocket.

Monki – billiga trender

Monkis kläder kännetecknas av en alternativ stil med inslag från rockvärlden. Därför upplevs plaggen ofta som aningen oversize. Priserna är däremot ytterst humana, särskilt kläderna från det egna märket. I likhet med H&M, är Monki ett lämpligt alternativ för den som vill klä sig moderiktigt till ett lågt pris. Monkis framtoning är däremot inte lika slätstruken som H&M – på gott och ont.

Sponsrade länkar