Saint Tropez kläder

Sponsrade länkar

Saint Tropez är ett danskt klädmärke som säljer kläder till trendmedvetna, unga tjejer och kvinnor. Företaget har i skrivande stund tre märkesbutiker i Sverige.

Sponsrade länkar

Saint Tropez är ett av många danska klädmärken som riktar in sig mot damkläder för en trendig publik. Saint Tropez tillverkar årligen tio kollektioner och anpassar sig därför lätt efter nyanser i trendvärlden. Målgruppen för klädmärket är tjejer mellan 18 och 40 år – genomsnittsåldern är däremot ca 30 år. Den som vill handla Saint Tropez kläder i särskilda märkesbutiker har i skrivande stund tre sådana att välja mellan; dessa finns i Femmanhuset i Göteborg, på Smedjegatan 9 i Jönköping samt på Kullagatan 7 i Helsingborg. Antalet butiker är desto fler i ursprungslandet Danmark.

Saint Tropez kläder online

Den som inte har möjlighet att handla Saint Tropez i någon av märkets egna butiker kan istället besöka följande webbshoppar:

  • Lager157.com – har i skrivande stund en handfull olika klädesplagg från Saint Tropez.
  • Sidandsally.com – modeshop med hundratals plagg från Saint Tropez. Alltifrån tunikor till långbyxor, leggings och linnen.
  • Stayhard.se – har liksom föregående webbshopp hundratals klädesplagg från Saint Tropez.

Den som däremot vill handla Saint Tropez hos någon fysisk återförsäljare – och inte har tillgång till varumärkets egna butiker – bör höra sig för bland lokala klädbutiker. Cayenne i Stockholm och Sweet i Göteborg kan särskilt rekommenderas. Den som vill utforska märkets återförsäljare på mindre orter rekommenderas att besöka Hitta Plagget (hittaplagget.se) för fullständigt utbud av detaljister i landet.

Sponsrade länkar