Diesel kläder

Sponsrade länkar

Diesel är ett klädmärke med rötter i Italien som är ungdomligt, sportigt och ofta förknippas med Robbie Williams och Bill Kaulitz.

Sponsrade länkar

Diesel är ett renommerat klädmärke som är mest känt för sina kvalitetsjeans. Men märket säljer även tröjor, blusar och t-shirts – liksom accessoarer. Märket har ca 200 märkesspecifika butiker runt om i världen, där tillverkarens alla kläder och produkter finns representerade. I värsta fall mot beställning. I Sverige finns i skrivande stund två märkesbutiker; en på Biblioteksgatan 9 i Stockholm och en på Södra Förstadsgatan 1 i Malmö.

Diesel kläder online

Eftersom Diesel bara har två märkesbutiker i Sverige, måste en stor del av landets befolkning handla Diesel på nätet. Och lyckligtvis kan märket köpas hos många externa återförsäljare. Diesel skor kan t.ex. köpas via Brandos nätbutik, medan Diesel jeans kan köpas via t.ex. Nelly och Shopstyle.com.

Produktutbud på hemsidan

Den som vill se Diesels fullständiga produktutbud av kläder och skor kan gå in på diesel.com. Här finns för övrigt också en förteckning över märkets fysiska återförsäljare runt om i världen. Genom att skriva in modellbeteckningen på specifika plagg i sökmotorerna får man också fram möjliga nätburna återförsäljare av plagget. Du som bor i Sverige får räkna med att handla från utländska nätbutiker ifall du inte har möjlighet att besöka märkesbutikerna i Stockholm eller Malmö.

Sponsrade länkar