Hello Kitty kläder

Sponsrade länkar

Hello Kitty är alla flickors favoritkatt. Den lilla söta katten pryder både klädesplagg, accessoarer och leksaker. Det finns till och med dockkläder med motiv från Hello Kitty.

Sponsrade länkar

Hello Kitty är ett japanskt varumärke som skapades på 1970-talet av företaget Sanrio. Märket inledde sin tillverkningskarriär med plånböcker, men numera pryder den lilla vita katten alltifrån leksaker till väskor, pennvässare och mobiltelefoner. Hello Kitty har under senare år utvecklats till ett mycket starkt varumärke tack vare småflickors förkärlek för allt som är gulligt och ulligt.

Hello Kitty kläder online

Hello Kitty tillverkar även kläder – i första hand rosa linnen med kattryck och pyjamasset – som man kan köpa såväl i särskilda Hello Kitty butiker som hos andra återförsäljare. Den som vill handla Hello Kitty online kan förslagsvis besöka följande butiker:

  • Hellokittyshoppen.se – svensk nätbutik med alla tänkbara prylar från Hello Kitty. Glöm inte att leta fram aktuell rabattkod på nätet.
  • Kittyfan.se – svensk Hello Kitty shop med ett begränsat utbud av kläder och tofflor.
  • Dreamkitty.com – engelskspråkig webbshop med möjlighet att shoppa kläder, leksaker och accessoarer med motiv från Hello Kitty.

Tänk dock på att många webbutiker vimlar av förfalskade Hello Kitty kläder, varför det gäller att vara på sin vakt.

Hello Kitty kläder i fysiska butiker

Kläder med Hello Kitty tryck finns lite varstans; bland annat på Lindex, H&M och Kappahl. Lindex’ utbud är i skrivande stund mest omfattande, tätt följt av H&M. På Kappahl är utbudet desto mer begränsat.

Sponsrade länkar