Craft kläder

Sponsrade länkar

Craft är ett klädmärke som i första hand tillverkar bekväma och funktionella sportkläder. Priserna är humana, men den främsta nackdelen är att det saknas ett samlat inköpsställe för Craft kläder online.

Sponsrade länkar

Craft tillverkar kläder för motionärer, oavsett nivå. Företaget har sedan 1970-talet deltagit i forskning för att ta fram kläder med tillräcklig andning och ventilation. Frukten av Crafts klädutveckling har lett till att man utvecklat outfits i tre lager för bästa möjliga mikroklimat; ett baslager som avleder fukt från huden och transporterar den till plaggets utsida, ett ytterligare lager som värmer och isolerar, samt ett lager som skyddar mot väder och vind – men samtidigt klarar av att släppa igenom den fukt som uppstår i kroppens omedelbara närhet. Tanken bygger förstås på att kläder i alla tre lager köps från just Craft.

Craft kläder online

Craft säljer dam- och herrkläder via olika återförsäljare online, dock saknas webbutik på varumärkets egen hemsida (craft.se). Likaså saknar märket konceptbutiker i Sverige. Stadium.se, modegallerian.se, itek.se, sportamore.se och teamsportia.se är möjliga inköpsställen på nätet. I övrigt finns Craft tillgängligt i Stadiums och Team Sportias fysiska butiker. Cykloteket, Cykelcity och Bike discount har vidare bra utbud av cykelkläder från Craft.

Både funktion och design

Craft är ett märke som lyckats anpassa sina produkter såväl efter funktion som efter design. Kläderna är riktigt snygga och känns moderna, lätta och bekväma att träna i. Även membrankläderna andas bra.

Sponsrade länkar