Billiga kläder

Sponsrade länkar

Nätet är den bästa platsen att fynda billiga kläder – för dig som är beredd att spara ca 10 procent jämfört med priset i en fysisk butik. De riktiga REA-priserna på kläder läggs emellertid sällan ut online.

Billiga kläder
Billiga kläder i klädavdelning på stormarknad.

Sponsrade länkar

Du som jagar billiga kläder bör i första hand leta på nätet. Eftersom utbudet är gigantiskt, bör du som är ute efter ett specifikt plagg börja leta på någon prisjämförande webbsida, t.ex. Kelkoo, Pricerunner eller Prisjakt.nu. Tack vare prisjämförare kan du fynda alltifrån billiga MC-kläder till billiga modekläder och märkeskläder online. Dessutom sparar du enorma mängder tid, eftersom det tar timmar att manuellt gå igenom alla tillgängliga webbshoppar med kläder.

Billiga kläder från USA och utlandet

Beroende på rådande dollarkurs kan det löna sig att handla billiga kläder från USA – så länge dollarkursen håller sig under åtta kronor lönar det sig i regel att handla kläder från USA – trots att fraktkostnader tillkommer. Tänk dock på att leta fram en prisjämförande sajt i USA – även på andra sidan Atlanten varierar priserna enormt. En påtalig nackdel med att handla kläder i utlandet är dock att returrätten är begränsad. Om plagget skulle visa sig vara av fel storlek är det nästintill omöjligt att returnera det. Men du som ska köpa ett specifikt plagg – som du på förhand har provat i en svensk butik – kan med fördel beställa det från USA. Tänk dock på att USA tillämpar avvikande storleksmärkning.

REA-kläder finns sällan på nätet

Att köpa kläder online är förhållandevis billigt – räkna med 10 procent lägre pris är i vanlig butik. Men de riktiga REA-produkterna läggs sällan ut till försäljning online. Du som vill handla REA-kläder bör inte leta efter dem online, utan uppsöka närmaste fysiska varuhus.

Sponsrade länkar