Herrkläder

Sponsrade länkar

Herrkläder kan köpas förmånligt på nätet, såvida du inte behöver riktigt stora storlekar. Dessa måste i regel specialbeställas.

Kostym, skjorta och slips
Herrmode i elegant, tidlös och klassisk tappning.

Sponsrade länkar

Herrkläder är avgörande för det första intrycket. Snygga herrkläder är maskulina och universella utan att vara tråkiga – de bör passa såväl i tvättstugan som på jobbet. Många upplever idag kostymen som en proper och storartad representant för herrkläder, men lika många blir besvikna när de, på affärsresan i Indien, märker att även män i slumområden går klädda i snygga kostymer. Det är nämligen långt ifrån i alla länder där kostymen betraktas som småborgerlig finklädsel, vilket är fallet i Sverige.

Handla herrkläder på nätet

Att handla herrkläder online är lättare än att handla damkläder. Herrkläder varierar nämligen mindre i storlek än damkläder – många menar att männen inte är lika viktfixerade som kvinnor och därmed inte attraheras av att XL-plagg märks en storlek mindre.

Svårt hitta herrkläder i stora storlekar

Herrkläder
Herrkläder utställda i smakfullt inredd klädbutik.

En påtaglig nackdel med att handla kläder på nätet är att de riktigt stora storlekarna inte går att hitta, även hos till synes seriösa återförsäljare. Stora storlekar måste i regel specialbeställas till höga merkostnader. Många klädtillverkare omsätter väldigt få riktigt stora plagg, vilket lett till att de exkluderat storleken från standardsortimentet i sin strävan att massproducera billiga herrkläder. Måhända en fördel för små, nyrika asiater, men en påtaglig nackdel för resliga europeiska män.

Sponsrade länkar