H&M kläder

Sponsrade länkar

H&M – eller Hennes & Mauritz – är en kedja med butiker runt om i världen. Kläderna är stilrena och tidlösa. Kvaliteten är hög och stilen modern – men knappast unik.

Sponsrade länkar

H&M:s kläder fokuserar på tidlöst mode för både killar, tjejer män och damer. Kläder från H&M är alltid tillverkade inom koncernen och man säljer således inte andra varumärken än det egna. Själva plaggen håller hög kvalitet trots att prisnivån är låg; ett faktum som givit upphov till spekulationer om att företaget anställt barnarbetare. Från H&M:s håll har man alltid varit snabb med att dementera dessa uppgifter.

Få klädesplagg kostar mer än 500-lappen

En klar fördel med H&M framför klädbutiker som Lindex och Gina Tricot är att man även riktar sig till män. En annan fördel är att plaggen aldrig kostar över 500 kr, med undantag för jackor och kappor som ibland kan kosta uppemot 1000-lappen. Ett par byxor, en klänning, en blus eller en tunika kostar vanligtvis mellan 100 och 300 kr.

Kläder från H&M – en vanlig syn överallt

En klar nackdel med butikskedjan är dock att kedjan har butiker runt om i världen. Den som väljer H&M kan således aldrig vara helt anonym. Om du som svensk ska åka till utlandet lär du bli betydligt mer unik i en tunika från Gina Tricot – eller rent av en från Vero Moda – än i motsvarande plagg från H&M.

Sponsrade länkar